Osobní odběr možný denně mezi 8.00-20.00

Co je to HHC?

HHC neboli hexahydrokanabinol, je další látkou ze skupiny kanabinoidů, která se v poslední době těší velké oblibě, díky svým mírným psychoaktivním účinkům. V rostlině konopí se však vyskytuje pouze stopové množství této sloučeniny, proto musí být laboratorně získáván z CBD.

 

 

 

JAK SE HHC ZÍSKÁVÁ?

Poprvé bylo HHC objeveno v roce 1944 americkým chemikem Rogerem Adamsem, který použil proces hydrogenace a přeměnil tak delta-9 THC na HHC. Hydrogenace se nejčastěji používá např. k výrobě margarínu z rostlinného oleje. Přidáním atomů vodíku do chemické struktury hydrogenací se pak chemická struktura stane stabilnější.  Zatímco Adams vytvořil HHC z konvenčního THC získaného z konopí, v dnešní době se kanabinoid obvykle získává procesem, který využívá technické konopí, rostliny s velmi nízkým obsahem THC a často vyšším podílem CBD, jejichž pěstování je ve většině zemí legální. V případě HHC se však nedá mluvit o přírodní látce, ale jde o polosyntetický kanabinoid pocházející z laboratoře.

 

 Frame 361

JAKÉ MÁ HHC ÚČINKY?

Pokud jde o účinky HHC, někteří uživatelé se s ním obvykle cítí plní energie, jiní pociťují lehkou euforii a relaxaciNepřímé odkazy také zmiňují úlevu od akutní a chronické bolesti.

 Veškeré informace uvedené na této webové stránce a informace, které jsou prostřednictvím této webové stránky poskytovány, slouží jen a pouze ke vzdělávacím účelům. Žádná z informací zde uvedených není v žádném případě určena jako náhrada lékařské diagnózy a nelze takovou informaci považovat za lékařskou radu či doporučenou léčbu. Vždy se před užíváním kanabinoidů poraďte se svým lékařem. Tato webová stránka dále neschvaluje, nepodporuje ani neobhajuje dovolené či nedovolené užívání omamných a psychotropních látek, nakládání s nimi či páchání jiné nezákonné činnosti.